Man ana??

My photo
Semaikan ISLAM di HATI, Tanamkan IMAN nan SUCI, Bajai Taqwa setia hari, Berbuahla BAHAGIA HAKIKI.

Tuesday, June 28, 2011

InsyaALLAH....


Salam mahabbah.

Alhamdulillah dan bersyukur pada ILLAHI masih diberi kesempatan untuk hidup didunia nie bersama nikmat terbesar IMAN dan ISLAM…

Topic pada post kali ini xde ape nyer…Cuma nak mengisi masa lapang....Alhamdulillah sy baru saja habis berpraktikal di UITM dibawh penasihat DR Salwa Salleh dan diselia oleh Dr Nursuriati Jamil…apa yg dipraktikalkan di uitm tue??..persoalan yg selalu ditujukan..erm…sy praktikal dibawah Dr Salwa dimana membantu dr dalam projek..yang saya buat adalah E-MAGAZINE…alhamduliillah sekali ag..diberi kesempatan menyiapkan didalam tempoh yg diberi..terima kasih,syukran,shei shei,arigato.kepada sesiapa yg membantu secara langsung mahupun tidak langsung…Banyak pengalaman yg dapat dalam berpraktikal walaupun suasan kerja tue xlah yg sebenar2 nyer….punch card pun mcm nak xnak jew..huhuhuhuhu….

Moga2 dah habis nyer berpraktikal…membolehkan saya grad tahun nie….insyaALLAH…..TAHNIAH!!!!kepada sahabat2,rakan2,kawan2 dan pernah mengenali diri ini yg akan grad juga tahun ini…

Selepas debaran menunggu result final aritue, sekarg debaran tuk menunggu debaran result kelayakan tuk sambung belajar (master)…dalam bulan 7 dapat lah tahu result tue…...

Ya ALLAH..istiqamahkan lah hambaMU ini dalam perjuangan dan dalam menjalani tanggungjawab sebagai HambaMU…jangan biarkan daku lalai dalam dunia yg penuh dengan penipuan, lalaikanlah daku dalam gerak kerja untuk agamaMU…

1 comments:

ani... on June 28, 2011 at 3:29 PM said...

Assalamualaikum...
semoga dapat sambung master yerr cik mimi syg... :)

GN..(";)

 

My Soul Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template