Man ana??

My photo
Semaikan ISLAM di HATI, Tanamkan IMAN nan SUCI, Bajai Taqwa setia hari, Berbuahla BAHAGIA HAKIKI.

Wednesday, January 25, 2012

Admire


Bismillahirrahmannirahim...
Admire = to regard with esteem, respect, approval, or pleased surprise

Semua orang tentunya pernah ade "admire"...posting nie ingin saya cerita beraitan admire saya. Dia seorang perempuan...dah tamat belajar dan sekrang bekerja sudah alhamdulillah.Saya masaih lagi keep contact dengan dia. Fisrt time ku lihat wajah dia dan mendengar suara apabila berkata dengan penuh input nyer..walaupun pandai berlawak...(macam cinta pandang pertama)..heheheh..waktu itu aku masih baru disitu(dirahsia kan tempat)hehehehe...biasa lah bila dah minat tue, bila tgk si dia bersemangat dan teringin bersemuka dan bercakap dengan dia. tapi memandangkan perasaan malu itu menebal...ter"cancel" segala plan...(malu xbertempat...dengan perempuan nak malu heheheh).

Dipendekkan cerita, aku "ditabalkan" menjadi sebahagian dari diri nya....huhuhu perasan la mimie nie...bukan menjadi sebahagian dari diri nya tapi menjadi ahli dalam satu group discussion (group apa...juga dirahsiakan hehehehe)...aku rasa time tue, aduh malu nya tapi terselit perasaan beruntung dan gumbira..hehehhe...(aku lah orang paling beruntung dalam dunia waktu itu)..walaupun aku dilayan bukan seperti yang aku mahukan..(ewww mengadanya)..nak buat macam mane..berharap lebih-lebih diri ini yang tidak senang dan in the big problem. Jadinya saya menjadi matang sedikit disitu ye..hehehe...dalam group tue memang kurang la berkata-kata..(xreti nak berkata-kata la)...tawadduk jew dengar..(nama jew group discussion..aishh mimie nie)...hehehehe...buat-buat busy menyalin jew..huhuhu...

Si dia ini hanya sorang je yang tahu saya admire kat die..nama orang tue Fairuz (jangan bgtahu sesiapa k yus)...ok setakat itu dulu cerita berkaitan SI DIA...diri ini masih merinduinya. ^_^




6 comments:

.:. Fairuz Nuraddin .:. on January 25, 2012 at 5:41 PM said...

alololo~ comelnye.. hehe~ miss budak kecik tau jugak la bie syg.. hehe~ em, slamat menjaga ukhwah ^^

slaveofALLAH on January 25, 2012 at 9:51 PM said...

ow..ye kew..haah la luoe masa tue budak kecik ade..tp xberape kecik ar..huhuhuh

nadhirah on January 26, 2012 at 2:41 AM said...

saye tahu.. saye tahu...

slaveofALLAH on January 26, 2012 at 1:03 PM said...

ye kew nad...hehehehehe...

Anonymous said...

saya rasa saya pun tahu...:)

slaveofALLAH on January 27, 2012 at 8:01 PM said...

WHO IS ANONYMOUS??....ADUH..MALU NYER.!!!!

GN..(";)

 

My Soul Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template